Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)

4.6 39 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 40 dk
8 fette

Malzemeler

Pasta brisèe
  • 80 g di grano saraceno
  • 170 g di farina senza glutine
  • 100 g di burro freddo a pezzi
  • 110 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 600 g di porri a rondelle
  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 50 g di panna da cucina
  • 1 uovo

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 250.1 mg
Protein 7.1 g
Kalori 1290.8 kJ / 308.5 kcal
Yağ 18 g
Lif 4.4 g
Doymuş Yağ 8.6 g
Karbonhidrat 33.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...