Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
-
30 g di mandorle pelate + q.b.
-
650 g di acqua
-
2 cucchiaini di sale
-
320 g di pasta secca tipo penne
-
formaggio vegano in scaglie q.b.
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
43.1 mg
Protein
12.5 g
Kalori
1699.7 kJ /
406.4 kcal
Yağ
13 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
62.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2019
30 Tarif
İtalya
İtalya