Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

3.6 63 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
  • 30 g di mandorle pelate + q.b.
  • 650 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo penne
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 43.1 mg
Protein 12.5 g
Kalori 1699.7 kJ / 406.4 kcal
Yağ 13 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 1.4 g
Karbonhidrat 62.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...