Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.9 58 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 993.8 mg
Protein 12.1 g
Kalori 1995.3 kJ / 477.3 kcal
Yağ 12.6 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Karbonhidrat 83.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...