Cihazlar ve Aksesuarlar
Kadifemsi Sebze Çorbası
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı25 - 30 g
-
karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)170 - 200 g
-
karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş700 - 800 g
-
su750 - 850 g
-
½ küp sebze bulyonev yapımı sebze bulyon1 tk
-
tuz1 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
4.1 g
Kalori
489 kJ /
116.9 kcal
Yağ
5 g
Lif
4.7 g
Karbonhidrat
14.5 g