Verrines bretonnes au lait ribot

Verrines bretonnes au lait ribot

4.1 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • 60 g d'échalote coupée en deux
  • 3 brins de persil frais
  • 300 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm env.)
  • 200 g de lait ribot
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 filets de maquereaux fumés

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 7 g
Kalori 449 kJ / 107 kcal
Yağ 5.7 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...