Côte de veau et gremolata, polenta au citron

Côte de veau et gremolata, polenta au citron

4.6 29 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • 2 côtes de veau premières épaisses (800 g env.)
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 900 g d'eau
  • 200 g de polenta
  • ¼ cube de bouillon de légumes émietté
  • 150 g de crème
  • le zeste d'un citron jaune
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de persil frais ciselé
  • poivre moulu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 33 g
Kalori 2998 kJ / 717 kcal
Yağ 46 g
Karbonhidrat 42 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...