Baccalà con cavolo verza e ceci

4.8 11 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 800 g di acqua
  • 300 g di foglie di cavolo verza a pezzi
    300 g di cime di rapa, a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 250 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 8 spicchi di aglio
  • 80 g di olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 8798.5 mg
Protein 80.8 g
Kalori 2663.6 kJ / 636.6 kcal
Yağ 24.3 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 3.8 g
Karbonhidrat 20.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...