Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Jerk Chicken
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 140 g each)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
-
1 - 2
scotch bonnet chilli, halved, deseeded, to taste
veya fresh red chillies, halved, deseeded, to taste - 1 lime, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 orange, thin peelings of skin and 20 g juice
- 2 tsp soft dark brown sugar
- 2 tsp black peppercorns
- 1 tsp whole allspice berries
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 g fresh coriander, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 20 g cider vinegar
- 20 g olive oil
Mash and Vegetables
- 700 g water
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 400 g fine green beans, trimmed
- 400 g frozen peas, defrosted
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g olive oil
- 8 - 10 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2117 kJ / 503 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r423882