Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
tulum peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
ceviz100 g
-
fesleğen yaprağı10 adet
-
maydanoz yaprağı, taze3 dal
-
sarımsak1 diş
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
tereyağı50 g
-
kültür mantarı ikiye bölünmüş250 g
-
pilavlık bulgur200 g
-
su500 g
-
ev yapımı sebze bulyon (isteğe bağlı) (bk.öneri)1 ½ tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
haşlanmış nohut100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Protein
74 g
Kalori
10037 kJ /
2399 kcal
Yağ
143 g
Lif
44 g
Karbonhidrat
180 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Danışmanlarımızdan Enfes Baklagil Tarifleri
17 Tarif
Türkiye
Türkiye