Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

4.3 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 portions

Malzemeler

  • 300 g de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
  • 500 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g de céleri-rave coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 300 g de lait
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de chapelure
  • 40 g de beurre en parcelles

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 15 g
Kalori 1071.8 kJ / 256 kcal
Yağ 10.8 g
Lif 4.5 g
Karbonhidrat 22.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...