Cihazlar ve Aksesuarlar
Okroschka (Kalte Suppe)
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 Portionen
Malzemeler
-
Wasser kalt1250 g
-
Eier4
-
Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß400 g
-
Frühlingszwiebeln½ Bund
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Radieschen geputzt130 g
-
Salatgurke in Stücken (2-3 cm)180 g
-
Saure Sahne100 g
-
Senf1 TL
-
500 g Kefir, kaltButtermilch kalt500 g
-
Salz2 - 3 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zucker1 TL
-
Dill zum Bestreuen
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Protein
16 g
Kalori
1167 kJ /
279 kcal
Yağ
11 g
Lif
3.9 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Russische Küche
11 Tarif
Almanya
Almanya