Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic

Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic

4.0 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 portions

Malzemeler

Le consommé de fenouil
  • 1 bulbe de fenouil
  • 900 g d'eau
Le velouté et sa garniture
  • 300 - 400 g d'aubergine épluchée et coupée en cubes (2-3 cm)
  • 50 g d'huile d'olive
  • 5 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à café d'estragon frais grossièrement haché
  • 3 c. à café de basilic frais grossièrement haché
  • 350 g de tomates coupées en tranches d'1 cm (3 tomates env.)
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 279.5 mg
Protein 2.8 g
Kalori 686.8 kJ / 166 kcal
Yağ 13 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 6.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...