Rissoles (chaussons aux fruits secs)

Rissoles (chaussons aux fruits secs)

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
18 pièces

Malzemeler

La pâte feuilletée
  • 250 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux et à plat
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 125 g d'eau très froide
  • ½ c. à café de sel
La farce
  • 180 g de pruneaux dénoyautés
  • 180 g d'abricots secs dénoyautés
  • 180 g d'eau
  • 180 g de raisins secs
  • 60 g d'alcool de poire
    60 g d'alcool de prune
Les rissoles
  • 1 jaune d'œuf

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pièce

Protein 2.7 g
Kalori 991.4 kJ / 237.7 kcal
Yağ 12 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 22.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...