Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto al Teroldego
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
40 g di cipolla a metà
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio senza anima
-
320 g di riso Carnaroli
-
200 g di vino rosso tipo Teroldego
-
800 g di brodo vegetale bollente
-
40 g di Grana Padano grattugiato
-
30 g di burro
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
9.5 g
Kalori
2016 kJ /
482 kcal
Yağ
20.2 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
65.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Giro d'Italia
40 Tarif
İtalya
İtalya
Sapori d'Italia
10 Tarif
İtalya
İtalya