Kedgeree (Riz au curry et au haddock)

Kedgeree (Riz au curry et au haddock)

4.6 94 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 20 g de feuilles de persil frais et un peu pour la finition
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 200 g de riz long
    200 g de riz basmati blanc
  • ½ de c. à café de sel et 2 pincées pour le riz
  • 4 œufs
  • 350 g de filets de haddock
  • 40 g de beurre doux coupé en noisettes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • ¼ de c. à café de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de curry en poudre type Madras

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 32.8 g
Kalori 2246.8 kJ / 536.5 kcal
Yağ 26.8 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 40.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...