Poisson sauce gombo

Poisson sauce gombo

2.9 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 portions

Malzemeler

  • 2300 g d'eau
  • 100 g de vinaigre
  • 500 g de gombos verts frais
  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g de gingembre frais
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 200 g de haddock coupé en morceaux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g de filets de poisson blanc (6 filets), type cabillaud ou églefin
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 33.8 g
Kalori 718.2 kJ / 170 kcal
Yağ 1.5 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 3.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...