Injera (pane eritreo fermentato)

Injera (pane eritreo fermentato)

3.3 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 48sa 35 dk
10 pezzi

Malzemeler

  • 100 g di farina di mais bramata
  • 70 g di farina integrale
  • 400 g di acqua
  • 150 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito di birra fresco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Protein 3.4 g
Kalori 485 kJ / 116 kcal
Yağ 0.5 g
Lif 1.4 g
Karbonhidrat 24.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...