Cihazlar ve Aksesuarlar
Poached eggs with hollandaise
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11.9 g
Kalori
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Yağ
29.5 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Wholefood child
88 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda