Pâtes carbonara au chou romanesco

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.0 127 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 200 g de pâtes sèches type mafaldes
  • 200 g de crème liquide entière
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 16 g
Kalori 1413 kJ / 337 kcal
Yağ 14 g
Karbonhidrat 36 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...