Gulasch di vitello con funghi porcini

Gulasch di vitello con funghi porcini

4.7 9 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di funghi porcini secchi
  • 100 g di panna intera, fredda
  • 80 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 cucchiai di olio di oliva
  • 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (ad es. collo, spalla)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1 cucchiaio di farina
  • 300 g di acqua
  • 100 g di vino bianco
  • 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
  • 100 g di panna intera

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 44.3 g
Kalori 2056 kJ / 494 kcal
Yağ 29 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...