Dos d'églefin et purée de petits pois

Dos d'églefin et purée de petits pois

4.2 39 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 4 dos d'églefin de 150 g chacun, frais ou décongelés et épongés
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 c. à soupe d'huile neutre
  • 120 g d'eau
  • 1 échalote pelée et coupée en deux
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 30 g de beurre
  • 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® ou Kiri®

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 34 g
Kalori 1622 kJ / 389 kcal
Yağ 22 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...