Turbot sauce champagne

Turbot sauce champagne

4.7 67 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
  • 100 g d'eau
  • 170 g de champagne
  • 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à soupe de crème fraîche
  • 5 jaunes d'œufs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 28.5 g
Kalori 1574 kJ / 377.7 kcal
Yağ 25.5 g
Lif 0.3 g
Karbonhidrat 3.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...