Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

3.7 12 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
  • 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de vin blanc
  • 800 g de saint-pierre (4 filets)
  • 1 filet d'huile parfumée à la truffe
  • fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de truffe fraîche (isteğe bağlı) émincée

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 42.5 g
Kalori 2500 kJ / 598.2 kcal
Yağ 31 g
Lif 4.2 g
Karbonhidrat 28.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...