Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

Les gambas
  • 30 g de morilles déshydratées
  • 30 g de pois chiches blancs secs
  • 12 gambas crues
  • 2 blancs d'œufs battus
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
  • 2 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive
  • 30 g de morilles déshydratées
  • 400 g de bouillon de volaille
    400 g d'eau
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 8 asperges vertes
  • 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
  • 10 g de beurre

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 25 g
Kalori 2216 kJ / 533 kcal
Yağ 27 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 44 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...