Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
İç Harcı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g tereyağı
- 300 g tavuk ciğeri
- 10 g konyak
- 15 g tatlı kırmızı şarap
- 2 yumurta
- 15 g krema
- 250 g kestane, pişmiş, soyulmuş
- 6 dilim beyaz tost ekmeği, kenarları ayıklanmış, dörde bölünmüş
- ¼ tk toz muskat
- ¼ tk toz tarçın
- ½ tk toz karanfil
- ¼ tk toz zencefil
- 1 yk buğday unu
- 80 g bal
- 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 6 - 8 tane karabiber, karışık, damak tadına göre
- 12 kuru kayısı, küçük küpler halinde kesilmiş
- 60 g soyulmuş badem
Hindi
- 2 dal taze kekik
- 1 kuru defne yaprağı
- 1 hindi (yakl. 3 kg)
- 200 g su
- 250 g kestane, pişmiş, soyulmuş
- 400 g elma, dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2645 kJ / 629 kcal
- Protein
- 70 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r369647