Risotto al cappuccio viola e robiola

Risotto al cappuccio viola e robiola

4.6 185 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di robiola

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14.1 g
Kalori 2066.6 kJ / 493.7 kcal
Yağ 18.6 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 69.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...