Pasta risottata con zucca e piselli

Pasta risottata con zucca e piselli

3.8 112 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
3 porzioni

Malzemeler

  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di scalogno
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti
  • 100 g di piselli freschi
  • 230 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 460 g di acqua calda (non bollente)
  • 240 g di pasta secca corta
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14.8 g
Kalori 1725.8 kJ / 412.3 kcal
Yağ 8.2 g
Lif 6.7 g
Karbonhidrat 81.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...