Cihazlar ve Aksesuarlar
Soupe de fruits de mer provençale
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
900 g d'eau
-
1 cube de court-bouillon
-
100 g de pâtes sèches type langue d'oiseau
-
300 g de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
-
150 g d'aïoli
-
tranches baguettes grillées, pour servir
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
17 g
Kalori
1903 kJ /
456 kcal
Yağ
31 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Larousse Petits plats du soir - Soupes complètes Vol.I
8 Tarif
Fransa
Fransa