Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes

Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes

4.5 35 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 15 dk
8 portions

Malzemeler

  • 320 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 510 g de farine de blé complet et un peu pour le plan de travail
  • 30 g de noisettes décortiquées
  • 10 g de sel
  • 2 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais, équeutés
  • 40 g de beurre
  • 400 g de pont-l’évêque coupé en deux, puis en tranches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 18.9 g
Kalori 1774.5 kJ / 422.6 kcal
Yağ 19.9 g
Lif 6.2 g
Karbonhidrat 40.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...