Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
- 2 diş sarımsak
-
¼ - ½
tk toz acı kırmızı biber
veya 2 adet yeşil acı biber (yakl. 6-8 cm uzunlukta), çekirdekleri çıkarılmış - 50 g kişniş yaprağı, süslemek için ekstra kişniş
-
100
g körpe ıspanak
veya 100 g ıspanak yaprağı, büyük yaprakları irice doğranmış - 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 4 adet derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (örn. levrek, çipura, mezgit) (1 cm kalınlığında, toplam yakl. 600 g)
- 400 g taze patates, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ¼ tk toz zerdeçal
-
4
tk nohut unu (bk. öneriler)
veya 10 g mısır unu - 1 tk şeker
- ½ tk toz karabiber
- 2 tk limon suyu
- 200 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
- 200 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış (3 cm)
- 250 g yoğurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r346036