Cihazlar ve Aksesuarlar
Buğdaylı Tavuklu Salata
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
tuz1 tk
-
kavuzlu buğdaybuğday150 g
-
kapya biber küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)200 g
-
tavuk göğsü şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)300 g
-
sızma zeytinyağı50 g
-
toz karabiber2 tutam
-
badem40 g
-
soğan40 g
-
taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları4 - 5 dal
-
20 g balzamik sirkeşarap sirkesi20 g
-
limon suyu (isteğe bağlı)20 g
-
tuz tat vermek için ekstra tuz
-
toz karabiber tat vermek için ekstra karabiber
-
körpe roka60 g
-
20 g herhangi bir kabuksuz kuruyemişdolmalık fıstık20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
19 g
Kalori
1224 kJ /
292 kcal
Yağ
15 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye