Gelato al Parmigiano reggiano

Gelato al Parmigiano reggiano

4.3 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 10sa 40 dk
8 porzioni

Malzemeler

Gelato al Parmigiano reggiano
  • 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 100 g di latte intero
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g zucchero
Terminare la preparazione
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15 g
Kalori 1453.9 kJ / 347.5 kcal
Yağ 29.2 g
Karbonhidrat 6.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...