Focaccia aux pommes de terre et romarin

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 30 - 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
    1 c. à café de levure boulangère sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 500 g de farine manitoba
    500 g de farine pour pizza
  • 10 g de sel (à adapter)
  • 250 g de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
  • 1 - 2 brins de romarin, frais lavé et séché

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 19 g
Kalori 2719 kJ / 650 kcal
Yağ 19 g
Karbonhidrat 107 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...