Cihazlar ve Aksesuarlar
Remolacha fermentada
Hazırlık 5 dk
Toplam 72sa
4 tarros
Malzemeler
Salmuera
-
1000 g de agua
-
20 g de sal
Fermentación
-
1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
-
10 g de jengibre fresco en rodajas finas
-
16 granos de pimienta negra
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 tarro
Protein
3.9 g
Kalori
481 kJ /
115 kcal
Yağ
0.2 g
Lif
6.4 g
Karbonhidrat
21 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fermentado
5 Tarif
İspanya
İspanya