Fagioli alla veneta

Fagioli alla veneta

2.8 17 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 1000 g di acqua
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 500 g di fagioli borlotti freschi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 5 filetti di acciuga sotto sale
  • 100 g di aceto di vino rosso
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 12.8 g
Kalori 900 kJ / 215 kcal
Yağ 9.5 g
Lif 5.3 g
Karbonhidrat 19.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...