Risotto al radicchio rosso di Verona

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 478 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 200 g di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
  • 800 g di brodo vegetale caldo
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 9.3 g
Kalori 882 kJ / 441 kcal
Yağ 15.4 g
Lif 2.4 g
Karbonhidrat 66.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...