Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto al radicchio rosso di Verona
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
-
40 g di scalogno in quarti
-
200 g di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli
-
150 g di vino rosso tipo Valpolicella
-
800 g di brodo vegetale caldo
-
1 pizzico di sale
-
10 g di burro
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
9.3 g
Kalori
882 kJ /
441 kcal
Yağ
15.4 g
Lif
2.4 g
Karbonhidrat
66.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Giro d'Italia
30 Tarif
İtalya
İtalya
Sapori d'Italia
10 Tarif
İtalya
İtalya