Cihazlar ve Aksesuarlar
Pâte de fruits
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
50 sztuk
Malzemeler
-
150 g cukru plus dodatkowa ilość do do obtoczenia
-
25 g pektyny jabłkowej
-
200 g syropu glukozowego
-
1000 g purée owocowego np. purée z mango z puszki (patrz wskazówka)
-
10 g kwasku cytrynowego w proszku, plus dodatkowa ilość do obtoczenia (opcjonalnie)
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 50 sztuk
Protein
5 g
Kalori
14193.3 kJ /
3390 kcal
Yağ
3 g
Lif
17 g
Karbonhidrat
844 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Tarif
Polonya
Polonya