Timballo di riso al ragù e uvetta

Timballo di riso al ragù e uvetta

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di cipolla a metà
  • 60 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 450 g di carne trita di manzo
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di uvetta
  • 8 fiori di zucca puliti
  • 20 g di provola a cubetti
  • 850 g di acqua
  • 250 g di riso Carnaroli
  • uvetta a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 31.9 g
Kalori 1954 kJ / 467 kcal
Yağ 9 g
Lif 2.4 g
Karbonhidrat 64.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...