Cuore di cheesecake ai lamponi

Cuore di cheesecake ai lamponi

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 7sa
10 fette

Malzemeler

Base della cheesecake
  • 200 g di biscotti secchi a pezzi
  • 50 g di gherigli di noci
  • 1 cucchiaino di aroma al Rum
  • 90 g di burro fuso
Crema al mascarpone
  • 500 g di mascarpone
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
  • 125 g di lamponi freschi, lavati ed asciugati
  • codette colorate a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Protein 9.8 g
Kalori 2171 kJ / 519 kcal
Yağ 40.4 g
Lif 1.7 g
Karbonhidrat 29.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...