Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
TM5 TM31 TM6

Saltimbocca auf Erbsen-Polenta

3.5 (23 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
  • 6 Prisen Pfeffer
  • 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
  • 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
  • 400 g Wasser
  • 1 TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • ¾ TL Salz
  • 300 g Milch
  • 100 g Polenta (Maisgrieß)
  • 4 EL Olivenöl
  • 300 g Erbsen, TK
  • 100 g Butter, in Stücken
  • 12 Stängel Salbei, abgezupft

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
3224 kJ / 769 kcal
Protein
32 g
Karbonhidrat
33 g
Yağ
54 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r299289