Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 118 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 portions

Malzemeler

  • 60 g de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 29 g
Kalori 2053 kJ / 490 kcal
Yağ 40 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...