Ravioli asparagi e bottarga

Ravioli asparagi e bottarga

4.6 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 porzioni

Malzemeler

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti
  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 1 scalogno
  • 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g di burro morbido, a pezzi
  • 1 cucchiaio di bottarga

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 369.3 mg
Protein 16.1 g
Kalori 1762.7 kJ / 421.3 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 2.9 g
Doymuş Yağ 8.1 g
Karbonhidrat 43.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...