Cihazlar ve Aksesuarlar
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
1 Tam Tarif
Malzemeler
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Tam Tarif
Protein
4.2 g
Kalori
290 kJ /
69 kcal
Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye