Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 244 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
  • 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 porzioni

Protein 17.1 g
Kalori 7792 kJ / 1862 kcal
Yağ 187.2 g
Lif 5 g
Karbonhidrat 27.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...