Polenta con fonduta di formaggi

Polenta con fonduta di formaggi

4.7 178 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porzioni

Malzemeler

Fonduta di formaggi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi
  • 50 g di Taleggio a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di mais bramata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 22.1 g
Kalori 3335 kJ / 797 kcal
Yağ 41.8 g
Lif 3.1 g
Karbonhidrat 83 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...