Crostata con datterini in agrodolce

Crostata con datterini in agrodolce

4.2 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
10 porzioni

Malzemeler

Pasta brisée
  • 150 g farina
  • 75 g di burro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 300 g di ricotta di pecora
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di burro
  • 300 g di pomodorini datterino, in quarti
  • 3 cucchiai di aceto balsamico
  • 50 g zucchero
Terminare la preparazione
  • farina q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 4.9 g
Kalori 786 kJ / 188 kcal
Yağ 10.3 g
Lif 1.1 g
Karbonhidrat 19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...