Pizzo Salentino con la gialletta

Pizzo Salentino con la gialletta

4.7 7 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 30 dk
8 fette

Malzemeler

Impasto
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 0
Ripieno
  • 500 g di porri a rondelle
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mortadella a fette
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 500 g di pomodori gialli a metà
  • 150 g di provola dolce a fette

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Protein 19 g
Kalori 2355 kJ / 563 kcal
Yağ 25.9 g
Lif 5.8 g
Karbonhidrat 63.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...