Parmentier au céleri et au haddock

Parmentier au céleri et au haddock

3.9 23 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

  • 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 420 g de lait
  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en rondelles (5 mm)
  • 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
  • 1 œuf
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 25 g de beurre en copeaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 21 g
Kalori 947 kJ / 225 kcal
Yağ 7 g
Karbonhidrat 19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...