Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto cacio e pere
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
130 g di pecorino Romano a pezzi
-
30 g di cipolla dorata a pezzi
-
50 g di burro
-
320 g di riso Carnaroli
-
60 g di vino bianco secco
-
750 g di acqua
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
½ cucchiaino di sale
-
2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
14.1 g
Kalori
2230 kJ /
533 kcal
Yağ
21.2 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
71.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Colore in tavola
5 Tarif
İtalya
İtalya
Di stagione
13 Tarif
İtalya
İtalya