Uyumlu sürümler
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zaczyn
- 150 g ziaren żyta (patrz wskazówka)
- 150 g wody, źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
- 1 - 2 łyżki żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
Ciasto właściwe
- 150 g słonecznika łuskanego, plus dodatkowa ilość do posypania chleba
- 150 g wody
-
250
g ziaren pszenicy (patrz wskazówka)
veya 250 g ziaren orkiszu - 350 g ziaren żyta (patrz wskazówka)
- 600 g maślanki
-
¾
łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka)
(isteğe bağlı)
veya 10 g świeżych drożdży, pokruszonych (patrz wskazówka) (isteğe bağlı) - 50 g miodu, płynnego, np. gryczanego
- 20 g soli
- masło, ilość do natłuszczenia form
- 10 kostek lodu (patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kromkę
- Kalori
- 549.6 kJ / 131.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r253591